نکاتی در مورد پوشاندن لباس نوزاد در هوای معتدل

۱۹ بازديد

پوشاندن لباس نوزاد

براساس بررسی گروهی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران، پوشاندن لباس زیاد به نوزاد در هوای معتدل یا گرم ضمن این که باعث از دست رفتن مقدار زیادی آب و املاح از بدن او شده و به گرمازدگی نوزاد بیانجامد، می تواند به عارضه نرمی استخوان در نوزاد نیز منجر شود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران؛ گروهی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مطالعات خود دریافتند پوشاندن لباس زیاد در هوای معتدل یا گرم و نیز گذاشتن نوزاد در کنار بخاری یا هر وسیله گرمابخش دیگری، می تواند باعث از دست رفتن مقدار زیادی آب و املاح از بدن او شده و به گرمازدگی وی منجر شود.
تحمل کودکان نسبت به گرما و سرما به اندازه بزرگسالان نیست و کودک همانقدر که در مقابل سرما آسیب پذیر است گرمای زیاد و پوشاندن بیش از حد لباس می تواند برایش مضر باشد.
یکی از راه های مقابله با گرمازدگی، دفع گرمای اضافی از طریق تعریق است و با پوشاندن بدن توسط لباس‌های متعدد و سنگین یا بدون منفذ، فرایند تغییر و دفع گرما مختل می شود و در اصطلاح پزشکی سیکل معیوب، برای ایجاد عوارض گرمازدگی به وجود می آید. همچنین هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن و استفاده از پوشش زیاد، ممکن است باعث شود در هر ساعت فرد تا چند لیتر آب از دست بدهد و حتی در مواردی دچار شوک شود.
علاوه بر گرمازدگی که در اثر بالا رفتن بیش از حد حرارت بدن ایجاد می شود و در صورت عدم درمان می‌تواند با مرگ و میر در حدود 90 درصد همراه باشد از دیگر عوارض پوشش زیاد کودک می توان به نرمی استخوان اشاره کرد؛ بنابراین توصیه می شود افراد مختلف، هر روز به مدت حدود 30 دقیقه با پوشش و لباس کم یا 10 دقیقه با لباس زیر در مقابل آفتاب قرار گیرند تا با ساخته شدن ویتامین D و انجام فرایند های لازم از بروز مشکل کمبود ویتامین D و نرمی استخوان جلوگیری شود.
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.